Har tidligere skrevet om vigtigheden af ikke-vand-opløslige fibre, som kommer fra korn, når man ønsker at få gang i en træg mave.

Efterfølgende har flere skrevet, hvad man gør, hvis man ikke spiser brød overhovedet pga gluten intolerance.

Nogle spørg om grønsager gør det samme.  Fibrene fra grøntsager har ikke samme effekt som dem fra kornprodukter. Men man skal endelig blive ved med grøntsagerne alligevel, for de har så mange andre gavnlige effekter.

Når man er glutenintollerant, kan man godt tåle loppefrøskaller (Fx HUSK). Det er ikke et produkt, man skal spise hver dag, men i de værste perioder, kan det være meget gavnligt. Men husk at drikke masser af vand til!
Man kan også sangtens spise hørfrø. Igen med masser af vand. Drys eventuelt hørfrø på salaten, så lægger man næsten ikke mærke til dem. 1-2 spsk. dagligt er rigeligt.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment