Faste spisetider slanker eller?

Af d. 7. december 2012

Når jeg læser de gængse dameblade får jeg ofte  et  smil på læben. Og det gør jeg fordi, de er fyldt  med fragmenteret udtræk af undersøgelser, der  leder til kostråd, der i det store hele ikke giver  mening for det almindelige menneske. Eller  ligefrem gør folk forvirret.

Overskriften her fangede min interesse. At man  bliver slankere ved at spise på bestemte  tidspunkter. Der henvises til, at hvis man ikke  spiser efter kl. 20, så taber man sig.

Jeg tænker, at det jo er klart at man taber sig, hvis  man ikke får mad halvdelen af døgnet. Men det  siger jo ikke noget om før eller efter mørkets  frembrud osv. Hmm… Jeg tænker at det bare det  vil gøre folk 80’er forskrækkede, så de ikke tør spise aftensmad i vinterhalvåret 😉

Det afgørende er naturligvis, hvad din mad består af, og dagens samlede mængde. Så til dig, der har travlt: “Du kan godt spise din aftensmad med god samvittighed, selvom du har arbejdet over”.

De dage hvor jeg arbejder sent, der vælger jeg bevidst, at spise en portion rigtig mad, selvom klokken er mange. Og med rigtig mad, mener jeg en portion normal aftensmad, fremfor en snack. For har man i perioder mange sene aftner, så kan kroppen mærke, at den ikke får nok rigtig mad. Fremfor en bolle med ost, så heller kylling med grønsager og evt. ris.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 kommentar

 1. Wonderful article! We are linking to this particularly great content on our website.

  Keep up the great writing.

 2. Your style is really unique in comparison to other
  people I’ve read stuff from. Many thanks for posting when you
  have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this
  blog.

 3. What’s up, yes this article is truly nice and I have learned lot of things from it
  on the topic of blogging. thanks.