Fanatisk nej – men min rolle er?

Af d. 17. juni 2014

På billede her ser du bordet i vores lounge område fyldt med croissanter og kaffe. Noget der i Arndal var en lidt sjov historie.

Vi havde et større arrangement for en virksomhed, der ønskede der blev serveret croissanter og kaffe. En af mine medarbejdere stod for arrangementet.

Mine medarbejdere troede jeg lavede sjov med dem, da mit svar var, at jeg i hvert fald ikke ville stå for indkøb af dette. Står ej heller for indkøb af en kaffemaskine til den givne lejlighed.

Som du ved er jeg på ingen måde fanatisk. Men omvendt er min rolle, at vise den sunde(re) vej. Jeg serverer gerne et glas champagne og drikker det også gerne selv, efter vi har indtaget sund mad. Og spiser også gerne et godt stykke kage med familie og venner efter jeg er startet dagen med sund morgenmad.

At komme til vejledning i et fitness center og i samme øjemed indtage en croissant og en kop kaffe hænger bare ikke sammen i mit sundhedsunivers. Så nej – selv om mine medarbejdere vitterligt troede jeg mente det for sjov, da mit svar var, at hvis det var deres krav måtte de selv medbringe det. Det kom endda så langt til, at de spurgte om de overhovedet måtte indtage det i centeret. De måtte de selvfølgelig gerne. Men nej – jeg går ikke på kompromis med, hvad jeg tror på og dermed mit koncept uanset hvem man er. Basta:)

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *