Færdiglavet aftensmad – Havde ikke tid til andet

Af d. 15. maj 2012

Har haft en meget lang arbejdsdag. Netop fået fri. På vej ud at købe ind inden jeg skal til møde i aften.

Har ikke energi eller tid til at lave mad i dag. Og det er i sådanne tilfælde/dage, mange kommer til at spise noget usundt.

I supermarked finder jeg torsk med spinat og ost uden et hav af E-numre. Den snupper jeg. Smider den i ovnen mens jeg klæder om og gør mig klar til at skulle ud af døren igen. Udover de to stykker torsk, som jeg selv spiser, selvom der på pakken står det dækker til to. Smører jeg en skive rugbrød, som jeg klapper sammen med lidt økologisk smør.

Det er et eksempel på, hvordan man madmæssigt kan løse de dage, hvor man er på farten og ikke har tid eller energi til det optimale. Langt fra alle dage er optimale, når arbejde, børn etc. skal gå op i en højere enhed. Så det handler om at kunne navigere udfra den tid man har, og der hvor man opholder sig.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *