Skab restaurant følelsen hver dag

Af d. 3. maj 2017

Har du tænkt over om du egentlig nyder din mad, eller spiser du det bare uden rigtig at tænke over det? Hvis du begynder at spise med øjne, begynder du måske at få mere nydelse af din mad.

For mange skal mad bare hurtig overstås og maden bliver anbragt på tallerken.
Hvis du spiser af en rodet tallerken, kan det gøre at du mister overblikket over hvad mængden af mad egentlig er. At måltidet er rodet, kan også påvirke følelsen af at måltidet skal overstås.
Hvis du føler at det er sådan du har det med måltider, så prøv at virkelig gøre noget ud af din anretning.
En smuk anretning hvor maden er tydeligt at se, kan hjælpe til at du nyder maden mere. Hvis du vil gå stadiet videre, kan du anrette maden på noget flot service og dække det hele an på spisebordet. Dette ville kunne gøre at du kommer til at glæde dig til at spise, og at maden bliver nydt over en længere tidsperiode.

Alle dem jeg kostvejleder sender billeder af det de spiser. Og det er vildt, hvor stor en forskel det gør, hvordan maden rettes an. Herunder også, hvordan bordet dækkes op, og hvilket service der bruges.

En af mine boot campere vælger, at drikke vand af et smukt vinglas hver dag. Hun siger det gør, at noget så simpelt som vand smager bedre. Smukt ser det i hvert fald ud, når hun sender billeder af det:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *