Er din bækkenbund lige så stærk som resten af din krop? Træn med Perinometer og følg med i din udvikling

Af d. 9. december 2011

Har modtaget denne fantastiske mail af Rikke Sørensen.

Jeg har altid været stærk og i god form. Selv efter 2 børnefødsler var der ikke den helt store forskel. Jordemoderen og sundhedsplejerskenprædikede om vigtigheden af knibeøvelser …. for døve øren for jeg var jo sund og rask og aktiv. Men det sneg sig langsomt ind på mig.

Bækkenbunden var ikke så pålidelig som før og modvilligt blev den gamle CD med knibeøvelser gravet frem. Det var langsommeligt, kedeligt og uden den store effekt. Langsomt begyndte jeg at bruge trusseindlæg eller bind, når der skulle trænes eller løbes …….. bare for en sikkerheds skyld!! Og snart havde jeg indlæg/bind på hele tiden, for så følte jeg mig mere tryg. Knibeøvelserne blev lavet intenst i perioder men var meget de-motiverende, da resultaterne udeblev. Pilates hjalp meget, men der manglede ligesom “det sidste”.

Så faldt jeg over bogen “Den hele kvinde” og købte (noget skeptisk og lidt desperat) et Perinometer. Original manualen var en tynd kop te, mens de danske tillægs-instruktioner var mere udførlige og logiske. Det viste sig, at jeg havde lavet knibeøvelserne helt forkert. Efter at have prøvet mig frem en uges tid, havde jeg lært den rigtige teknik og omkring en måned senere kunne jeg hoppe på trampolinen med børnene og løbe 5 km uden at tænke på trusseindlæg. Og det bedste er – nu da jeg ved hvordan der skal trænes rigtigt – at jeg kan flytte træning til bilen, bussen eller køen i supermarkedet. Og fremskridt (eller det modsatte efter en doven periode) kan måles på perinometeret hjemme fra tid til anden.

Læs mere om bogen: https://arndalspa.dk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=7&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=15

Læs mere om perinometer:https://arndalspa.dk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=33&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=15

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *