Hvis du bevæger dig for lidt gør dine børn sandsynligvis også…….

Af d. 4. januar 2017
Har i dag haft flere konsultationer, hvor jeg har drøftet fysisk aktivitetsniveau og herunder daglig bevægelse. Alle dem jeg har haft til vejledning i dag har haft aktivitetsmålinger, der har ligget langt under anbefalingeren. Og det interessante er, at de alle har børn. Som jeg drøftede med mine kunder i dag, så har deres børn også for lidt aktivitet, når deres forældre har. Og de kunne kun give mig ret. Sundhedsstyrelsen skriver i artiklen:
“Vær et godt forbillede. Tal positivt om motion og bevægelse og prøv selv at være fysisk aktiv.”
Det synes jeg er et godt og rigtig fint budskab. God aften:-)
Læs artiklen HER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *