DR Sundhedsmagasinet

Af d. 12. marts 2016

Jeg blev for to uger siden kontaktet af DR Sundhedsmagasinet, som skulle i gang med, at lave et program om fedt. Professor Bente Klarlund fortæller i programmet, hvad fedt er, og hvordan det opfører sig inden i – og uden på vores krop.

Jeg har fået til opgave at vise, hvor meget fedt man kan tabe på 1,5 uge ved, at ændre kost- og motionsvaner efter mine principper.

Jeg fandt mine 4 testpersoner via facebook. To mænd og to kvinder. Optagelsesprøven var at komme forbi Store Kongensgade og stille sig op på vores InBody måler. InBody angiver kroppens samlede vægt, men også fordelingen af muskler og fedt. Det afgørende for mig var, at testpersonerne lå udenfor normalt området i forhold til mængden af fedt. Dvs. at det vil fremme deres sundhedstilstand, at reducere mængden af fedt. Vi taler således om et sundhedsmæssigt- og ikke et kosmetisk vægttab.

Og vi er i fuld gang med vores lille forsøg som vi kommer til at dele flittigt ud af. Mod normalt så oplyser jeg præcist med tekst og videoer, hvordan jeg har vejledt hver enkelt undervejs. Og ikke mindst så laver testpersonerne selv løbende opdateringer med videoer og fotos. Det er lærerigt og sjovt på samme tid. Og vi håber det vil motivere dig, som følger med.

Det spændende er, at vi har forlænget projektet om at tabe fedtet helt frem til sommer, så du kommer til at kunne følge de 4 testpersoner nå helt i mål.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *