DR følger også mine testpersoner. Kan kost være en synd?

Af d. 8. april 2016
Det er ikke kun mig, der holder øje med Klaus, Frank, Maria og Pernille. Det gør DR også. De 4 testpersoner følger nemlig mit boot camp forløb, der kører frem til sommer. Og målet er at få tabt alt det overflødige fedt og opnå en stærk krop med et godt kondital.
DR interviewer testpersonernr – læs interview HER.
Jeg skal have lært Klaus og Frank, at ordet synd i min begrebsverden ikke forbindes med kost. At bruge ordet synd giver automatisk kostvejledningen et religiøst islæt. At den sunde kost giver syndsforladelse.
Jeg blev engang i et interview spurgt om jeg nogensinde synder. Mit svar var nej. Det undrede journalisten meget. Mit svar var netop, at jeg ikke ser mindre sund kost som en synd. Så jeg kan kun svare nej til det spørgsmål. Som jeg udtalte, så vil jeg se det som mere end forkert, at kalde min gode champagne for en synd.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *