Diesel, fredagsbar, Psykiatrisk Hospital og hjembagte boller

Af d. 21. marts 2013

En halv tank disel.

Sne – sol – sne og sol.

Ida fra X-factor i radioen op til flere gange (den er faktisk god).

Bilen fyldt med børn, hund, computer og døgnrytmemålere til mine Århus boot campere.

Ankommer i Århus by og kører fordi en tom grund ved Teknologisk Institut, hvor Århus Ridehal lå år tilbage. Får helt ondt i maven ved synet af den tomme grund. For husker de mange gode timer i mine sene teenage år.

Overfor ligger forsat en tankstation. Der købte vi rolader til 10 kr. den gang. Det var før jeg underviste i kost:)

Kører fordi Handelshøjskolen og husker for mange kedelige fag og en sjov fredagsbar.

Kører fordi Psykiatrisk Hospital og mindes mit studie job som rengøringsassistent på de åbne afdelinger. Og mødet med skæbner man ikke møder hver dag og som jeg husker i detaljer den dag i dag.

Ankommer hos mine forældre. Min Mor har bagt boller. I stedet for kun at spise boller som de andre gør. Tager jeg en avokado og en appelsin ved siden af min halve bolle med smør og ost. Og ja – en god kop urtete. Ingen kommenterer min fordeling. Et rigtigt nemt og godt råd du nemt kan følge praktisk talt alle steder.  God aften:-)

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *