Det hurtige måltid

Af d. 16. maj 2013

Her et godt råd til, når det skal gå hurtigt.

Køber selv denne laks, når jeg bestiller mad på nemlig.com. Den smager fantastisk.

Den er en super god og ikke mindst en meget nem løsning, når du har travlt.

Da jeg kom hjem i går havde jeg 30 minutter til at klæde om og spise inden jeg skulle løbe ud af døren til møde. Vidste at jeg vil komme sent hjem (læs: Efter normal aftensmad), hvorfor jeg gerne vil have noget mad inden. Laksen her med en håndfuld cherry tomater blev løsningen.

Det valgte jeg også at spise i sidste uge førend vi skulle til børnefødselsdag, hvor jeg vidste der kun ville blive serveret boller og kage. Laks og grønt hjemmefra. Og til fødselsdagen en halv bolle med smør og et stykke kage.

Og jeg bestiller altid 2-3 pakker per gang. På den måde har jeg den lette løsning lige ved hånden.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *