Derfor anbefaler vi Nordic Naturals

Af d. 28. august 2014

Forskning: Ultimate Omega er bedst ud af fire førende fiskeolier

En ny uvildig undersøgelse viser, at Ultimate Omega fra Nordic Naturals har klart den bedste biotilgængelighed i sammenligning med tre af de andre førende fiskeolier på markedet. Det betyder, at Ultimate Omega fra Nordic Naturals er en god løsning for dig, der vil sikre din daglige dosis af de essentielle omega-3-fedtsyrer.

 

I en undersøgelse fra det uafhængige canadiske laboratorium Nutrasource Diagnostics Inc. fik 32 forsøgspersoner gennem syv måneder mulighed for at prøve fire forskellige kosttilskud med omega-3. Undersøgelsen viste, at når det handler om biotilgængelighed – et udtryk for mængden af et stof, der når frem til blodbanen og dermed til det sted, hvor det kan optages – så er Ultimate Omega fra Nordic Naturals klart det bedste ud af de fire undersøgte produkter. Dermed er Ultimate Omega et rigtig godt kosttilskud til dig, der ønsker et hurtigt og højt tilskud af omega-3-fedtsyrer.

 

Undersøgelsen viste bl.a., at ved producentens anbefalede dosis er Ultimate Omega fra Nordic Naturals:

47 procent mere biotilgængeligt end ethylester-omega-3

227 procent mere biotilgængeligt end lakseolie

382 procent mere biotilgængeligt end krillolie.

 

Høj biotilgængelighed er ikke den eneste fordel

Den gode fiskeolie fra Ultimate Omega fra Nordic Naturals stammer fra dybhavsfisk som ansjoser og sardiner. Forarbejdningen foregår under strenge norske standarder, hvilket er med til at sikre oliens renhed og høje kvalitet. Produkterne fra Nordic Naturals sælges i 34 lande og er kendetegnet ved høj råvarekvalitet og bæredygtige fangstmetoder. Det betyder, at du kan spise din fiskeolie med god samvittighed.

 

Vidste du?

Undersøgelsen fra Nutrasource Diagnostics Inc. viste, at du for at opnå det samme høje niveau af gavnlige omega-3-fedtsyrer, som du får i de to dagligt anbefalede kapsler af Ultimate Omega, ville skulle indtage enten 7 kapsler med lakseolie eller hele 10 kapsler med krillolie.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *