De andre spiser hvidt franskbrød. Jeg finder på et alternativ

Af d. 22. september 2013

Gider ikke at spise hvidt franskbrød til morgenmad.

Jeg tager nogle rugbrødschips fra Lagkagehuset. Det var, hvad der var, af brød – udover det hvide.

To blødkogte æg.

Og en salat af jordbær, nødder og chiafrø.

Er jeg besværlig, fordi jeg vælger noget andet end de andre. Nogle vil nok mene ja, men min familie er jo vant til det. Andre må spise alle de skiver hvidt franskbrød med marmelade de ønsker til morgenmad, men for mig er det ikke rigtig mad. Maven bliver oppustet, man får ikke god energi, og man bliver hurtig sulten.

Og med morgenmaden her har kroppen det bare meget bedre.

God dag:-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *