KostOpskrifterTallerkenmodel

Dagens morgenmad er laks i ovnen fra i går aftes. Dertil min mormor-salat (et levn fra den jyske barndom) – iceberg salat skåret i strimler vendt i en dressing af  økologisk piskefløde tilført friskpresset citron og økologisk rørsukker.

Sådan et måltid ligger let i maven og samtidig føler jeg mig mæt og stærk:)

3 kommentarer

 1. Laks om morgenen mætter godt – men er icebergsalat meget mere end vand (med fløde på)?

 2. Nej det er det ikke. Kan nogle gange bare godt lidt den saftige-vand smag som du selv nævner. Hvor jeg om aftenen ofte laver en meget fyldig salat med alt mulig i, for at det mætter mere. Grove grønsager, nødder, bønner etc.

  Hvad angår fløden, så er jeg ikke bange for fedt, der kommer ubearbejdet fra moder natur. Jeg afskyr de typer fedt, der er bearbejdet. Men anvender både smør og fløde i moderate mængder i min madlavning.

  Fedtet gør at hastigheden hvormed mavensækken reduceres, og hvormed man er mæt i længere tid.

  Kh og forsat god søndag.

  Lotte

 3. I dag startede jeg med den ´underlige´ morgenmad, laks osv om morgen og ikke havregryn som jeg plejer da jeg har fået a vide at min hud ikke kan tåle alt det mælk jeg har meget uren hud, hvilkon morgenmad skal man spid´se hvis man som jeg har uren hud jeg har en fysisk hård arbejdsdag

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment