Brug hele broccolien
- 400g oksefilet eller anden egnet udskæring (alle typer kød og fjerkræ kan bruges)
- 400g revne gulerødder (andre rodfrugter eller kål kan anvendes)
- 200g broccolistok, skrællet
- 1 mango
- 5 cm frisk ingefær
- 3 fed hvidløg
- 1 rød chili
- Olivenolie, kokosolie eller klaret smør til stegning
- Havsalt
Sådan gør du:
- Ingefær, hvidløg og chili skæres i fine tern.
- Svits krydderierne i ønsket fedtstof på en varm pande/wok.
- Skær kødet i strimler og brun det af i krydderierne. Broccolistokken skæres i tynde stave og tilsættes kødet, som steger færdigt. Smag til med salt.
- Skræl mangoen og skær den i tynde skiver eller små tern.
- Revne gulerødder og mango vendes på panden med kød og broccoli.
- Giv retten et par minutter under omrøring og server.