Brith Tychsen: Jeg var ekstremt besat af min krop

Af d. 1. oktober 2012

Brith sendte mig nedenstående mail, da hun var i gang med forløbet hos mig.

Synes citatet fra Demi Moore er meget meget fint! Lektien generelt er, at mere og hårdere ikke altid er løsning for at nå målet!

Hej Lotte,

Fandt disse visse ord fra Demi Moore i et interview. Kan jo ikke sige det meget  bedre selv.

“Jeg var ekstremt besat af min krop. Jeg gjorde  den til målestok for mit eget værd. Jeg forsøgte at dominere  den, hvilket jeg gjorde, og jeg ændrede den flere gange. Men det varede aldrig ved, og i sidste ende gav det mig ikke andet  end en midlertidig lykkefølelse. Løser det noget at være tynd?  Nej. Det ironiske er, at da jeg opgav ønsket om at dominere min krop, fik jeg faktisk den krop, jeg altid har ønsket mig. Men det skete først, da jeg holdt op med at forsøge at  kontrollere den. I sidste ende er den slags besættelse nytteløs  og meningsløs”. Demi Moore

Brith fik den krop hun drømte om med kostændring og 3 timers træning om ugen, hvor hun førhen havde trænet 3 timer om dagen. Find Briths andre indlæg under Gæsteblogger.

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *