Brian Lykke: “Er du syg?”

Af d. 25. april 2014

Jeg er snart igennem min boot camp og forløbet har betydet en ret stor og positiv kostforandring for mig. Og det er jo dejligt.

Men der er en ting der har overrasket mig i processen. Det er egentligt ikke fordi jeg har haft så svært ved at ændre kosten. Jeg var i forvejen godt på vej. Min kæreste er nemlig vegetar og har derudover lært mig stort set kun at spise økologisk. Dertil har jeg nu tilføjet en ordentlig stor gang morgenmad og så har jeg skåret (næsten…) alt sukker og snacks væk. Og med snacks mener jeg også den hurtige franske hotdog på vej til Jylland, chips´ene der røg ned sammen med rødvinen når jeg kiggede på at min kæreste lavede aftensmad osv osv.

Men én ting er at skære det væk derhjemme, noget helt andet er at skære det væk når jeg er ude at spise hos venner, familie eller i byen. Så får man, eller jeg gør i hvert fald, lidt de ”mærkelige blikke” og kommentarer alá ”Er du syg”, ”hvad sker der med sundhedsguruen”, ”er du blevet hellig” osv. Selvfølgelig sagt med et smil. Men det er nu alligevel spøjst. At man skal have kommentarer og venskabelig hovedrysten, fordi man har taget et valg om at ændre noget til det positive. Sådan er min oplevelse i hvert fald. Allermest udtalt når det handler om alkohol. Jeg har ikke lagt mærke til det før – men det er ikke sjældent at jeg er ude og kun får serveret alkohol. Ingen alternativer. Og så er det faktisk sin sag at sige fra. Og hvad gør man så når man nu som mand ikke kan sige at man er gravid? Jeg ved det ikke – men hører gerne nogle bud. Jeg har selv, som forsøg, bestemt mig for at investere i en præstekrave. Så tar jeg den på sammen med en pæn skjorte næste gang jeg skal på bar – så får jeg da vel for fanden ikke serveret en Sex On The Beach…

Hvis du går ind på vores facebook side kan du besvare Brians spørgsmål og deltage i konkurrencen om 2 x 25 minutters massage til en værdi af 1.000 kr.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *