Brian Lykke: “En ordentlig kæp i øret”

Af d. 12. juni 2014

Man bliver udfordret under sådan et boot camp forløb. Jeg sir det bare. Ikke nok med at man skal have gang i en kostomlægning, får målt kondital og fedtprocent og hist op og kom herned, så lærer man også nogle lettere obskure træningsøvelser og ikke mindst nye udtryk og termer. F.eks. skulle jeg i starten have styrket min cylinder. Min cylinder… ja hvad er det? Det kan (måske…) forklares som centrummet for den korrekte vejrtrækning. Det her med at trække vejret ”midt på” og lige meget for og bag. Altså ikke kun i lungerne eller i maven (ellers spørg Lotte!).

Nå men en af disse øvelser krævede ifølge Lotte at man, som mand, trak maven ind på en måde så man ”suger sine testikler op”… Den lader vi lige stå et øjeblik… suge sine testikler op? Når nu de har været dernede i så mange år, egentligt til ret stor glæde for deres ejermand!? Så ser man sig selv stående på alle fire og suge ind og op i et forsøg på at styrke sin cylinder. Kan umuligt være noget kønt syn, men det er jo også virkningen der gælder husker jeg mig selv på. En træningsdag råbte Lotte sågar tværs gennem træningslokalet, da jeg var i gang med en øvelse – ”Nej nej Brian, jeg får ondt i øjnene, med munden fuld af skyr!”. Som en andre soldat der bliver anråbt af oversergenten gispede jeg og sugede så ellers testiklerne lagt op under navlen. Det var nu nok selve udførelsen af øvelsen Lotte ikke mente var god nok men det fattede jeg ikke lige i øjeblikket.

Den værste øvelse for mig er nok den hvor man skal ligge med det øverste af ryggen – ved skulderbladene – på en af de store bolde. Og så med en af de store trækæppe, med gaffa i enderne (på kæppen altså, trækæppen), liggende hen over brystet, hvilende på begge ens udstrakte arme. Dén gør nas – og det er mega svært at holde balancen de første gange. Men man er vel stædig, også når det begynder at syre til i benene. Så en gang endte det med at jeg simpelthen ligeså stille gled af bolden og på en eller anden vis fik et ordentligt gok på øret af trækæppen da jeg rullede rundt på gulvet. Til alt held var jeg alene i centreret da det var i påsken det skete – det har heller ikke set yndigt ud. Lad mig sige det sådan; Hvis jeg var indianer ville jeg ikke hedde Danser Med Trækæppe…

Nej der er ingen der har sagt at det er smertefrit at komme i god form.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *