Birgitte Holst: Hård, men effektiv træning

Af d. 4. februar 2013

Her gik jeg rundt og troede, at jeg var i relativt god  form!!!

Men efter en træningstime hos Lotte, hvor jeg  bliver præsenteret for/pisket igennem sit nye  træningsprogram, ja så bliver jeg hurtigt klogere.  Jeg havde vanvittigt ondt i mine lår, ja stort set i  hele kroppen i flere dage efter min første  træningstime. Men det var samtidig en super fed  fornemmelse, fordi jeg virkelig kunne mærke, at  jeg var på rette vej. Når man er kommet ud over de  første par gange, hvor det er benhårdt og rent  faktisk også gør ret ondt, så begynder man  virkelig at sætte pris på sin træning. Jeg nyder, at  være helt smadret efter træning, og samtidig kunne mærke, at jeg bliver stærkere, hurtigere og bedre for hver gang jeg tæsker mig selv igennem mine træningsprogrammer.

Den ugentlige fællestræning er også benhård, men man har det sjovt og tiden går lynhurtigt.

Jeg bruger faktisk færre timer om ugen på træning nu, men med meget større udbytte. Min træning er sjov, effektiv og hård, men aldrig en sur pligt eller et forsøg på at dulme en dårlig samvittighed. Det er et tilvalg, som jeg nyder og som giver de ønskede resultater. Jeg taber mig, og får samtidig tonet min krop. Jeg har aldrig haft det bedre, og kunne ikke drømme om at falde tilbage i de gamle vaner.

Undervejs holdt jeg mig motiveret af de resultater, som jeg ret hurtigt kunne se og mærke på min krop. Mit tøj begyndte at sidde lidt løsere, humøret steg et par grader og energien var helt i top. Jeg var drevet af en lyst til at yde mere og mere, i takt med at min krop blev stærkere.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *