Birgitte Holst: Fornyet energi

Af d. 11. februar 2013

I takt med, at jeg kunne mærke min krop var i forandring var det også tydeligt, at mit energiniveau var steget markant. Min træning var/er benhård, men super effektiv. Og man vil bare fortsætte denne fantastiske nye livsstil. Det lyder måske en anelse frelst, men det er ikke desto mindre sådan jeg har det. Jeg har fået det fantastiske mentale overskud, som jeg havde i tankerne, da jeg meldte mig til Boot Campen. Man retter lige ryggen en smule mere, når man kan mærke, at man har det psykiske og fysiske overskud. Velvære og en sund og stærk krop passer ganske glimrende sammen.

Jeg sover bedre om natten, min spændingshovedpine er væk og jeg smiler vist en hel del mere end jeg gjorde for 3 måneder siden. Både mentalt og fysisk er jeg blevet en langt stærkere person, og det gør mig rigtig glad. Jeg siger ikke, at det ikke har været hårdt arbejde, for det har det helt sikkert. Men det har også været super sjovt og lærerigt, og jeg ville gøre det igen any day. Tja, det kommer jeg jo faktisk også til at gøre. For jeg har bestemt ikke tænkt mig at stoppe når Boot Camp-en er slut. Min nye livsstil slipper jeg ikke igen. Hvorfor lave om på noget, som føles så godt:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *