Birgitte Holst: Forandring ønskes!!

Af d. 7. januar 2013

Jeg har altid været en hyppig gæst i  træningscentret. Mindst 5 gange om ugen var jeg  til holdtræning, både for at holde mig i form, men bestemt også for at holde den dårlige samvittighed fra døren. Jeg fulgte den samme holdtræning uge efter uge, år efter år. Og efterhånden udeblev resultaterne, idet jeg ikke længere gav mig fuldt ud. Bevares, jeg fik da helt sikkert sved på panden hver gang. Men jeg pressede ikke mig selv fra gang til gang.

Holdtræningen var nærmest blevet en sovepude, alt for rutinepræget til egentlig at give noget effektivt resultat. Jeg blev mere og mere frustreret, idet min primære årsag til at træne jo især var  præget af ønsket om en pæn og veltrænet krop. Jeg følte, at jeg var nødt til at træne hver dag for at bevare formen samt holde vægten. En kronisk dårlig samvittighed plagede mig. Dertil kom, at jeg oftere var små-syg, havde spændingshovedpiner samt en, ikke altid, sund kost. Min hverdag var kommet ind i en virkelig dårlig rytme, som jeg ikke umiddelbart kunne slippe ud af. De manglende resultater havde desuden en selvforstærkende effekt. Jeg pressede mig selv endnu mere og lyttede slet ikke til min krop. Resultatet var, at jeg ofte var træt og smådeprimeret samt havde mavesmerter dagligt.

Jeg begyndte, at se mig om efter alternative træningsformer, som kunne give mig fornyet energi samt en stærkere krop. Desuden havde jeg brug for at sætte forøget fokus på min kost, som et værktøj i kampen for en sundere og flottere krop.

Jeg havde tidligere læst om Arndal Body Boot Camp, men det var blevet ved tanken. En tanke, som dog stadig figurerede et sted i mit hoved. Jeg læste samtlige testimonials fra tidligere Boot Camp-deltagere igennem på hjemmesiden, og blev mere og mere overbevist om, at dette kunne være noget for mig. Jeg tænkte tanken til ende, og skrev til Lotte den efterfølgende dag. Tanken om, at der ikke var flere pladser på næste hold var næsten ikke til at overskue. Jeg var SÅ opsat på at komme i gang hurtigst muligt. Heldigvis var der en plads til mig på holdet, som startede i januar. Og hurra for det! Allerede ved mit første møde med Lotte var jeg overbevist om, at jeg var kommet det helt rette sted hen. Jeg blev målt, vejet og testet på kryds og tværs. Jeg svarede på en stor mængde spørgsmål i et meget omfattende spørgeskema om min krop og dens tilstand. Jeg følte helt klart, at jeg blev taget alvorligt og lyttet til fra første færd. Fornemmelsen af at blive holdt i hånden (kærligt, men bestemt) hele forløbet igennem, men samtidig at skulle yde en stor indsats selv motiverede mig meget. Jeg havde ikke brug for en fanatisk sultekur, men en livsstilsændring, som ville være nem at overføre til en alm. hverdag. En livsstil, som man kan og vil holde efter forløbet er slut. Jeg havde faktisk bare brug for at blive sat i gang, for så skulle jeg ikke længere bruge tid og energi på at spekulere, på hvad jeg skulle gøre for at komme ud af den negative spiral. Nu blev jeg sat i gang af Lotte og hendes team, og fik et mål for øje. Et realistisk og overskueligt mål baseret på mit ønske om forandring. Og nu, hvor jeg kun har halvanden uge tilbage af forløbet, kan jeg med 100 procents sikkerhed slå fast. Den ønskede forandring er til fulde opnået.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *