Bestil din mad på nettet?

Af d. 6. september 2013

Faldt over denne artikel fornylig og fandt den interessant.

Personlig oplever jeg det samme. Ikke at jeg skal tabe mig, men det faktum at man  ikke foretager impuls køb, når man handler på nettet. Jeg oplever mig selv langt  mere rationel, når jeg køber ind på nemlig.com, som jeg klart kan anbefale!

Hvis jeg løber ned for at købe en liter mælk og en bakke æg, kommer jeg altid  hjem med en hel pose. Noget der ser godt ud. Noget vi sikkert får lyst til at spise  snart. Noget på tilbud etc.

Når jeg køber ind på nemlig.com gør jeg det sent om aftenen. Læs: Jeg er mæt og  der er ro. Så sidder jeg i ro og mag og planlægger ugen der kommer. Kød til hver  dag. Hvad skal vi have til etc. Og bedst af alt kommer der mænd springende op på  5. sal med poserne midt i ulvetimen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *