BalleakademietTræningTræningsvideoer

Her 3. inspirationsfilm til gode baller:)

Jefferson squat skift hånd ved gulvet – hofte ekstesion med knæ fleksion

1 kommentar

  1. Hvordan vil dine balleøvelser have indvirkning på en ung mand på næsten 71 år, ja ung af sind, men som desværre vejer 105 kg og er for kort til vægten, 173 cm, jeg er ikke speciel sulten, men det er som alting ja selv luft sætter sig på min mave, eller det er måske manglende motion?. Hvad vil du råde mig til, bortset fra at ryste på hovedet i stedet for at nikke. Teoretisk skulle jeg tabe mig da jeg ikke spiser overvældende, og heller ikke spiser hurtig. Jeg er klar over der ikke er menne løsninger og jeg er også bekendt med at der ikke kom nogle tykke/fede mennesker ud fra Neungamme, men det er vel lige drastisk nok, har du et forslag? Hilsen Arne

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment