At hygge sig

Af d. 15. november 2013

Når jeg har tid, går jeg altid i Magasin om fredagen og køber fisk og andre godter. Også hjemmelavede karameller og god chokolade. Og hvad jeg finder af specialiteter, der forsøder oplevelsen i ganen.

Det er familie hygge og alle er med. Jeg har valgt marineret tun og hvide asparges.

Elsker det i forhold til børnene, fordi jeg på en god måde får lært dem om gode råvarer i forhold til maden. Og i forhold til søde sager  – også her – får lært dem om kvalitet.

De elsker også de hjemmelavet karameller og den gode ckokolade.

Og selv om vi hygger om maden bliver der ikke nødvendigvis indtaget mere mad. At pleje sine sanser, betyder ikke nødvendigvis, at du skal indtage mere mad.

For mig betyder hygge tid og ro til dels, at få købt ind uden hast, og dels at nyde den i ro og mag. Og at alt er nøje udvalgt, og at det er noget vi gør sammen. Og ja, at maden så lige er det mere lækkert end i hverdagen:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *