Aftensmad på Burger King

Af d. 23. november 2012

Ja, du læste rigtigt. I dag har jeg spist aftensmad på Burger King.

Var i Fields med mine børn og købe gaver. Vi var alle sultne og klokken var mange. Vi bliver  enige om at spise noget inden vi kørte hjem, så vi var fri for at skulle lave aftensmad så sent.

Mine børn ville gerne på Burger King. Læs: Det kommer de meget sjældent. Først siger jeg: ”  “Nej, kan vi ikke finde et sted, hvor vi alle kan spise noget vi kan lide”. Men tager hurtigt  ordene  i mig. Mine børn skal, da også have lov til at få pomme frites og burgere, selvom de har  en Mor, der er kostvejleder.

Bestiller en kyllinge burger til mig selv og vælger at tage overbollen af, så der er mindre af det  hvide brød. Det smagte faktisk ok. Spiser jo sjældent sådan noget mad.

Det interessant for mig var, at jeg senere på aftenen havde lyst til børnenes fredags slik. Det  har jeg normalt ikke. Kunne tydeligt mærke at min krop ikke havde fået nok næring. Og det  interessante for mig var at mærke, hvor stor en effekt det har meget hurtigt på mætheden og blodsukkeret, når  man ikke får  kroppen fyldt op med en rigtige mad.

Det var lidt research på egen krop. Men børnene var glade og vi havde en super aften-:) Da vi går ud af Burger King går min søn Benjamin på 5 år hen til skranken og siger: “Tak for dejlig mad”. Var flad af grin. Siger folk ikke tak for mad spørger han, da andre ser undrende på ham.

God aften:-)

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *