24 Timer – et sundhedskoncept af Lotte Arndal og Peter Lund Madsen

Af d. 18. februar 2013

 

Det er med stor glæde og ikke så lidt stolthed, at jeg nu endelig kan løfte sløret for et nyt – og meget anderledes – sundhedskoncept, som jeg har udviklet i samarbejde med hjerneforsker Peter Lund Madsen: 24 Timer.

Med 24 Timer går vi et skridt længere end andre sundhedstilbud på markedet ved at inddrage alle døgnets 24 timer i vores program. For selvom søvn er mere og mere fremme i medierne, ved kun de færreste, hvor vigtig den er i forhold til at tabe sig, komme i form, reducere stress etc. I folks bevidsthed er sundhed noget, man arbejder på i sine vågne timer, ved at træne og spise sundt. Vi mener derimod, at sundhed er noget, man kan og bør arbejde med 24 timer i døgnet. 8 af timerne gør du det i sovende tilstand, men hvis du ikke gør det godt i drømmeland, vil det modarbejde hele den indsats, du yder i de resterende 16.

Helt konkret er 24 Timer bygget op omkring en måler, en ‘sladrehank’, der registrerer din døgnrytme i 7 dage, hvorefter vi er i stand til komme med en nøjagtig vurdering af din søvnkvalitet, dit aktivitetsniveau, intensiteten af din bevægelse og din forbrænding. Målingerne er foretaget med en nøjagtighed, som tidligere kun har været forbeholdt specialister. Du får altså en præcis dokumentation for dit livsmønster, minut for minut, dag for dag. Og hvad er mere motiverende end troværdige, virkelighedsnære data om din egen krop?

Læs mere om 24 Timer på bloggens forside.

God dag:-)

KH Lotte

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *