Velkommen til min blog

Af d. 1. september 2011

Her kan du løbende få: råd og vejledning sendt til din mailboks; historier og konkrete råd fra mine klienter, der på egen krop – og på hver deres måde – har oplevet store forandringer ved at komme hos mig; videnskab fortolket, så det kan bruges i din hverdag og ikke mindst mine personlige råd, som motiverer til at gøre noget godt for krop og sjæl.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentar

  1. Hej Lotte , vil du skrive navn på fiskeolie du bruger/anbefaler. Min hjerne er ved at kortslutte ved at læse deklarationer, hvor det er alt muligt andet der er proppet i. På forhånd tak. Hilsen Bente. Ps læst min ven kroppen der er så velsignet nede på jorden, tak for det.