Velkommen til min blog

Af d. 1. september 2011

Her kan du løbende få: råd og vejledning sendt til din mailboks; historier og konkrete råd fra mine klienter, der på egen krop – og på hver deres måde – har oplevet store forandringer ved at komme hos mig; videnskab fortolket, så det kan bruges i din hverdag og ikke mindst mine personlige råd, som motiverer til at gøre noget godt for krop og sjæl.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentar

 1. Hej Lotte , vil du skrive navn på fiskeolie du bruger/anbefaler. Min hjerne er ved at kortslutte ved at læse deklarationer, hvor det er alt muligt andet der er proppet i. På forhånd tak. Hilsen Bente. Ps læst min ven kroppen der er så velsignet nede på jorden, tak for det.

  1. Hej Vibeke,

   Tak for din besked.

   Vi laver en del kostvejledning. Er det en kostplan for at få anvist at du får nok af det rigtige eller er det med ønske om et vægttab? Du er meget velkommen til at skrive til mig på lotte@arndalspa.dk.

   Kærlige hilsner

   Lotte Arndal