Tab 7 kg på 6 uger

Af Lotte Arndal d. 3. januar 2024

Følg med hver dag (på min instagram eller facebook) i de næste 6 uger og gør Camilla kunsten efter.

Helt præcist tabte Camilla tabte 7,2 kg på 6 uger. Hun er gået fra 86,1 kg til 78,9 kg. Har fået lov til at dele hendes kostbilleder med dig over de næste 6 uger til inspiration. Dag for dag kan du følge med og få inspiration til, hvad du kan spise. Min vejledning lyder:

Spis en portion 3 gange om dagen med en fordeling, der hedder ½ grønt (herunder 2 stk. frugt), ¼ brød, kartofler, ris, pasta, ¼ protein (animalsk eller vegetabilsk)

– Drik kaffe, te og vand. Ingen sodavand eller juice

– Camilla har gået næsten 15.000 skridt hver dag

– Trænet 3 gange om ugen

Da Camilla startede hos mig i november, var det dels fordi hun gerne ville tabe sig, men også fordi hun følte hun var blevet afhængig af sukker. Hun beskrev at hun dagligt spiste store mængder slik og dertil kage og sukkerholdige drikke.

Jeg smilte de første par dage Camilla sendte sine billeder for hun rundede altid dagen af med at skrive #dag 1 uden sukker.

Når man får kostvejledning hos mig, sender man billeder per sms af alt mad man spiser. Det giver en ekstremt tæt dialog. Og interessant er at det folk nogle gange mener er for lidt eller for meget er en forkert fortolkning. Nogen synes jo selv at de spiser meget grønt eller nok protein. Men jeg vurderer anderledes. Og det er det som gør de daglige billeder til et genialt værktøj.

Ønsker du også at give det nye år en sund kickstart med varige gode vaner? Så tilbyder jeg i januar:

– Hele 30 procent på mit 12 ugers online kostforløb. Spar 1.049 kr. Tast koden “KOST2024” og udløs din rabat.

– Hele 50 procent på mit online Fitness- og Flad maveforløb. Normalpris: 497 kr. Tast koden ”2024” og udløs din rabat

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *