Pandekager til morgenmad

Af d. 7. juli 2013

I forlængelse af det indlæg jeg lagde ud i går med valget af morgenmad fra hotellets buffet, så kommer her en tilføjelse – af den søde slags:)

Måden jeg altid gør det på, er at spise mig mæt i den sunde mad først.

Her til morgen har jeg spist, hvad jeg gjorde i går, men også spist pandekagen på billede her. Amerikansk pandekage med sirup.

Den smagte rigtig godt:)

Det er et rigtig godt råd at spise sig mæt i den sunde mad først og spise det mindre sunde i en lille mængde og gøre det til en smagsoplevelse. Med smagsoplevelse mener jeg, at du dækker din sult med den sunde mad, og plejer dine smagsløg med den usunde i en lille mængden. At du ej får efter at få dækket din sult i pandekager.

Forsat god ferie:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *