Opskrift: Mexikansk Gryderet
4 Pers
- Et løg
 - To fed hvidløg
 - 400 g oksekød
 - 2 porrer
 - En squash
 - En dåse kikærter (se billede)
 - En dåse Black beans (se billede)
 - En dåse flået tomater
 - To tsk paprika
 - Tre drys ingefærpulver
 - 4 spsk balsamico eddike
 - En lille tsk chilipulver
 - Smag til med salt og peber
 
- Svits løg og hvidløg i olie
 - Kom herefter oksekødet i
 - Snit porrerne i skiver og squashen i tynde skiver
 - Når det er brunet kommes de snittet grøntsager i
 - Kom efter lidt tid de flåede tomater i gryden
 - De to andre dåser med kikærter og bønner, hældes i en si og skyldes over med vand
 - Hæld dem i gryden når det er dryppet af for vand
 - Tilsæt herefter alle krydderierne og smag til med salt og peber
 - Lad det simre i en 20-30 minutters tid
 - Server og kom en klat skyr eller cremefraiche hvis man lyster
 
Kan spise med ris, bulgur, kartofler eller blot inden ting.
- Frisk marineret kylling
 - Kom kyllingen i en pose
 - Hæld en halv dl soya i
 - To spsk olie
 - To-tre drys ingefærpulver
 - To-tre tsk karry
 - Akacie honning på str med en tsk
 - Salt og peber efter smag
 
Steg på panden i kokosolie (smagsneutral)
