Laks eller kage?

Af d. 13. august 2014

Har netop været i Magasin med børnene. Vi kører ned af rulletrappen og “ruller” praktisk talt ind i Claus Meyers bageri og cafe. Ikke rigtig sulten, men lidt sulten og på vej ind for at købe lækkert aftensmad.

Børnene vil gerne have en kage. Det får de. Kagerne ser virkelig gode ud, og jeg har også lyst til kage. Dog er jeg faktisk rigtig sulten og har fået en (for) lille frokost kan jeg mærke. Jeg vælger derfor at købe en lille anretning af 3 forskellige slags laks. Smager ikke mindre end fantastisk. Jeg køber også kagen. Men jeg spiser laksen først. Laksen spiser jeg op. Og da jeg har spist knap halvdelen af kagen, var min lyst til smag af kage dækket. Mætheden havde jeg fået fra laksen.

Et godt råd, hvor fokus er på at få fyldt kroppen op med de rigtige næringsstoffer, men omvendt, hvor det ene ikke udelukker det andet.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *