Kylling med lakrids
Har her til aften prøvet at stege min kylling i lidt lakrids sirup fra Johan Bülow.
Det var kylling på en ny måde, som kan anbefales som en variant:-)
Har her til aften prøvet at stege min kylling i lidt lakrids sirup fra Johan Bülow.
Det var kylling på en ny måde, som kan anbefales som en variant:-)
Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse på arndalspa.dk. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Hej Lotte. Jeg har selv siruppen fra Johan Buow. Og elsker pulveren med røget paprika på en hakkebøf.. Siruppen, ved du om der er meget sukker i den?
Hej Anne, Der er jo 53 gram sukker per 100 gram – så jo der er jo en del sukker i. Dog vil jeg ikke være bange for det i den her sammenhæng, da man jo ikke bruger særlig meget – men at det omvendt gør en stor smagsforskel. Kh og god weekend. Lotte