Ibi Støving: Min 3. uge i Boot Camp forløbet

Af d. 30. september 2011

De første 2 uger var benhårde-  bogstavelig talt.  Jeg havde  så ondt i lårene at jeg var nødsaget til at stå oppe og tisse i bruseren da jeg ikke kunne sætte mig på brættet. Ja, du griner – men helt seriøst  – det var smertefuldt og pinligt og følte mig som en gammel skid, der ikke havde styr på min egen krop. Ja tak, jeg har da  både løbet et Marathon og født et barn – og det var uden tvivl det værste nogensinde – sådan smertemæssigt, men mit træningsprogram kom ind på en pæn tredje plads. Jeg tog tilmed elevatoren når jeg skulle op til min lejlighed.

Jeg bor på 1. Sal.

3. uge var en bitch. Ligesom jeg gik rundt og var øm og smadret i kroppen – så kom der endnu et chok. 5 dage med flydende føde  – såsom juices og supper.  Da jeg i den uge arbejdede rigtig meget og næsten ikke var hjemme var jeg nødsaget til at købe mig til det hele. Det blev til 750 Kr på Joe & Juice – Go Away Doc juicen som består af gulerødder, æble og ingefær røg ned i litervis og for 1500 Kr supper fra Soupanatural , Wagamama og SMAG på 5 dage. Dyrt , men nødvendigt. Jeg ville aldrig have kunnet nå at squeeze mine egne juicer og ville stå og bide i køkkenbordet hvis jeg skulle vente på at suppen blev færdig.  Damn ,jeg var sulten. Jeg valgte at løbe en tur og svømme i 45 min i de 5 dage –  jeg kunne ikke andet. Fredag aften snød jeg tilmed og spiste en kyllingesalat, da jeg havde en 14 timers optagelse og var bange for at besvime lige ind i kameraet. Jeg var træt, slidt og meget moody.  Når jeg kunne sov jeg – ellers kørte jeg på frugtsukker og varme supper.

Fik ideen til at åbne en suppestand på Strøget – for opdagede at jeg faktisk ret ofte tager en kop kaffe (før Bootcamp) fordi jeg fryser eller bare har lyst til noget varmt. Så kunne det være fedt hvis man i stedet for en coffee to go – fik en suppe to go.

Nå, men så blev det jo lørdag – og jeg sværger – mit indtag af mad var nærmest ulækkert. Jeg spiste så meget mad (selvfølgelig mest protein) at jeg faldt i søvn i min sofa med et kyllingelår i hånden . Jeg blev så forskrækket om natten, da jeg vågnede fordi jeg troede det var en andens hånd. Og kunne ikke lige huske hvem jeg havde slæbt med hjem…..Det var så bare en date med en kylling – og den blev ædt med hud og …..ja….fedt. 

Søndag prøvede jeg at styre mig  – og komme på ret køl. Tog en ordentlig løbetur og styrketræning og følte mig let og fri og selvsikker og stolt.  Æggekage med kalkunbacon, purløg, basilikum og lidt wasabi med økologiske kyllingepølser og tofu  og masser af  grønt–  blev mine måltid er den søndag. Et varmt bad med scrub og maske og fodbad. Følte at min krop elskede mig og jeg elskede den. SynergiJEnergi.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *