En giraf spiser i op til 16 timer om dagen

Af d. 14. september 2013

Sidder og ser fjernsyn. Et dyreprogram. Og er nu blevet klog på, at en giraf spiser i op til 16 timer om dagen. Det er sørme da ikke så lidt.

At spise i mange timer om dagen, er der også mange mennesker der gør.

Mange mennesker spiser 5-6 gange om dagen og har det for vane, at snuppe nødder,  frugt etc. når de føler sult. Det er, når mad er indenfor rækkevide og når de keder sig i  munden. Dagens mad er i mine øjne en lang snack. Ikke rigtig mad 3 gange om dagen.

Praktisk talt alle, der har været i gennem mit boot camp forløb udtaler, at det med at sætte fokus på de 3 hovedmåltider, og ej at spise mellem dem, er et af de bedste råd de har fået. At når du spiser – spiser du. Du sætter dig ned og nyder din mad. Ikke at spise mens du laver andre ting. Dvs. alt snackeri tages som udgangspunkt ud af dagligdagen.

Og hvis du nu tænker, jamen det er bedst at spise flere gange om dagen, så kommer her et citat taget fra Bente Klarlunds bog “Sandheden om sundhed” side 11.

Langt de fleste danskere har en forestilling om, at man skal spise tre hovedmåltider +/- mellemmåltider. Der argumenteres gerne og ofte for, at det er vigtigt med flere måltider om dagen. Men jeg har svært ved at finde den videnskabelige baggrund for, at vi skal spise tre hovedmåltider og ikke to eller fire eller noget helt tredje.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *