Arndalspa

Den positive liste

Af d. 5. april 2016

Jeg oplever ofte, at folk begynder at fornægte sin krop en masse ting, når de vil tabe sig. Det er selvfølgelig også nødvendigt, at tænke på ikke at spise for meget af det forkerte. Men jeg kunne godt tænke mig, at vende tanken lidt på hovedet, så man ikke tænker ”hvad må jeg ikke spise”, men snarere ”hvad SKAL jeg spise” mens jeg taber mig. Derfor har jeg lavet en lille overskuelig liste.

Din krop har som minimum brug for følgende hver dag:

Kvinde 65 kilo:

  • 60 gram rugbrød (1 skive)
  • 5oo gram grøntsager (udover vandholdige som tomat, salat, agurk og peberfrugt)
  • 300 gram animalsk protein (fisk mindst 2 gange om ugen)
  • 2 liter vand
  • 3 gram fiskeolie

Mand 85 kilo:

  • 90 gram rugbrød (1½ skive)
  • 600 gram grøntsager (udover vandholdige som tomat, salat, agurk og peberfrugt)
  • 400 gram animalsk protein
  • 2½ liter vand
  • 4 gram fiskeolie

 

Dette er en minimumsliste. Det er nødvendigt med mere energi i løbet af dagen, men især hvis du er ved at tabe dig, er det vigtigt at få en række næringsstoffer, vitaminer, mineraler og proteiner hver eneste dag. Det er dét, som denne liste sikrer. Her er ikke tænkt i kalorier og restriktioner, men udelukkende en enkelt opskrift på, hvad din krop som minimum skal have for at fungere.

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *