De andre vil have fastfood

Af d. 23. marts 2014

Er til familiekomsammen og de andre vil gerne have fastfood. Yes – siger mine børn.

Min Mor finder menuen frem for den lokale grillbar. De andre vil gerne have pomfritter og kylling.

Ikke for at være hellig, men jeg vælger et pitabrød med falafel. Tog billede da jeg sad i sofaen. Her ser du salaten fra pitabrødet og de andres pomfritter i baggrunden.

Dette blogindlæg ikke for at være besværlig eller hellig, men for at vise dig, hvordan du kan træffe et valg, der er bedre end noget andet. Og når jeg valgte et pitabrød med salat og falafel, så er det fordi det var det, jeg havde lyst til. Noget grønt og lidt friskt. Og den aften, i den situation var det det bedste valg.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *