Brith Tychsen: Mine tidligere vaner

Af d. 2. oktober 2012

Briths feedback på mine spørgsmål omkring hendes tidligere kostvaner.

Hendes svar er typiske for mange andre kvinder også.

Jeg har undgået fedt i min mad

Generelt har der ikke været meget fedt i min mad, lidt fedt forskrækket. tørstegning, minus dressing på salat og minus smør. Elsker nødder og kerner og nok overdrevet her til tider. Ellers har det fedt der har været i min mad været det dårlige skjulte fedt i færdig ting produkter, når jeg har tilladt mig selv det. Og så har jeg haft tendens til slik med mange tilsætningsstoffer.

Ro omkring måltiderne, så man fornemmer sult og mæthed

Og som du selv sagde og jeg har fået øjene op for så har jeg levet med en løve i hælene de sidste mange år, så nej jeg har ikke trukket vejret ordentligt. og ofte slugt manden uden at opdage det og uden at blive mæt, da det bare skulle overstås.

Fokus på at få 3 nærende hovedmåltider om dagen

Mit blodsukker har sikkert svinget meget, da jeg ofte har gået hel/ halv dag inden jeg har fået noget ordentligt at spise, som så alligevel ikke har været nok næring eller forkert næring i forhold til alt min træning. hvilket også er årsag til min konstante sukker trang. Gået rundt i en konstant trance og ikke rigtig mærket min krop, bare kørt på rutinen og ignoreret diverse signaler fra kroppen, sult, smerte, kulde, ømhed mm. det samme er gældende med humør er altid jævn ok, aldrig rigtig glad eller rigtig sur. bare la la. Men kan virkelig mærke forskel efter ændringer i kost og motion er vildt optur og er helt høj, er blevet mere afslappet og overskudsagtig på helt anden måde. Har mere glæde og fokus med i mine måltider og træning.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *