Protein af høj kvalitet

Af d. 9. december 2012

 

Her en sjov historie om kvalitet.

Vi køber primært økologiske pålæg  til madpakkerne. Her til aften er vi i  gang med at smøre madpakker. Det  er altid et fælles projekt. Hvad vil  man have på sine madder?

Har haft besøg i weekenden af mine forældre fra Jylland. Og i køleskabet finder jeg en pakke 3-stjernet salami. Den er der ingen, som vil have med. I stedet for at smide den ud, skære jeg indholdet i tern og smider det i hundens skål.

Vores hund får normalt tørkost, men elsker at få rester af vores mad. Og det får den, når der er noget tilbage. Den er som andre hunde altid sulten, og kommer løbende når der kommer noget i skålen.

Den kommer da også løbende, da jeg smider den 3-stjerne salami i skålen. Men da jeg her til aften går i køkkenet for at lave en kop te, begynder jeg at grine. For vores lille hund, havde ikke spist op. Den kunne åbenbart heller ikke lide denne salami. Kvalitetsbevidst hund.

Vær opmærksom på kvaliteten af dit kød og pålæg.

Alt for meget pålæg indeholder alt for lidt reelt kød. Tjek varedeklarationen for ”erstatninger” som stivelse, kartoffelmel, spæk og højt indhold af vand.

Undgå desuden E-numre, nitrit, nitrat, konserveringsmidler, farvestoffer og kunstige krydderi-ekstrakter.

Gør din krop en kæmpe tjeneste og vælg økologisk kød og pålæg, når det er muligt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *