Louise Brandt

Da jeg startede hos Arndal, var det primært ud fra en erkendelse af, at skulle jeg nogensinde komme i gang med træning, var jeg nødt til at få én over motivationen! Ambitionen var ikke at blive verdens bedste til at løbe omkring søerne eller klemme mig ned i en panik-lårkort inden den næste fødselsdag, men derimod at få mere mentalt overskud og energi.

Louise_Brandt

Jeg skal være ærlig, at indrømme, at det kom lidt som en overraskelse, da jeg ved første intromøde fandt ud af, hvor markante livsstilsændringer, der var i vente. Det gik op for mig, at nu er det alvor. Ikke mere snak. Og føltes fedt!

Men det var ikke noget mod min overraskelse over hvor hurtigt resultaterne begyndte at vise sig – og ikke mindst omfanget af dem.

Jeg tror, de fleste ”ved”, hvor vigtig kost og motion er for kroppens balance, men jeg vil vove at påstå, man først ved det, når man har prøvet det på egen krop. Alt fra hormoner til hud har fået et kæmpe boost, og folk har flere gange komplimenteret min ”nye foundation” – til trods for at jeg ikke længere bruger make-up. Vægttab er da en velkommen sidegevinst, men det største er at føle, at jeg har taget styringen over min krop, og ikke omvendt.”