Jens Henrik

Det har været en kæmpe fornøjelse at indgå i et så professionelt tilrettelagt forløb, hvor vejen mod et sundere legeme var dækket af i alle dimensioner. Ikke noget hokus pokus, bare faktabaseret vejledning.

Da jeg meldte mig til boot campen vidste jeg godt, at jeg var blevet for slap og tyk. Og jeg vidste også godt, at det drejede sig om at spise sundere og dyrke mere motion, hvis det skulle ændres. Men jeg var alligevel ikke lykkedes med at få balancen på plads efter utallige forsøg på at omlægge til en sundere livsstil. I stedet endte det gang på gang med en eller anden form for undskyldning eller udskydning og lidt fornægtelse af situationens alvor.

Så det, jeg havde brug for, var nogen, der kunne hjælpe mig med at bryde mine dårligste vaner og få mig gjort selvkørende i det rette spor. Det fandt jeg hos Lotte og hendes team. Det har været en kæmpe fornøjelse at indgå i et så professionelt tilrettelagt forløb, hvor vejen mod et sundere legeme var dækket af i alle dimensioner. Ikke noget hokus pokus, bare faktabaseret vejledning om, hvordan mine kostvaner skulle justeres, de rette udstræknings- og vejrtrækningsøvelser samt meditations- og træningsprogrammer, der hele tiden blev tilpasset mit niveau. Jeg er naturligvis glad for, at jeg har tabt mig og er blevet stærkere og fået forbedret min kondi i løbet af de seneste 12 uger. Men jeg er endnu bedre tilfreds ved tanken om de forandringer, der vil komme af, at jeg fortsat spiser sundere og forbedrer min fysiske form i fremtiden.