Spapakker

Hos Arndal har vi lagt hoved, krop og sjæl i blød for at finde de lækreste spapakker til dig. Resultatet er en række spændende kombinationer, som på hver deres måde kan gøre underværker ved din krop og få tiden til at stå ganske stille.

Skulle du få lyst til at sammensætte din helt egen pakke, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre, ligesom det er muligt at toppe nydelsen med en flaske champagne. Husk, vi har et dejligt parbehandlingsrum, hvis du har lyst til at dele din spaoplevelse med en, du holder af.

arndal wellness spaområde

Bridal
Den ultimative skønhedsbehandling før din store dag, hvor vi gør dig smuk fra øjenvippe til tåspids – og lige netop den kombination af behandlinger, som jeg selv fik lavet til mit eget bryllup.

arndal spa wellness family time

Family Time
Voksne har brug for at slappe af og lade batterierne op, og det samme har børn. Mine egne børn har gennem årene haft meget stor gavn af, at få massage og gå i spa, på samme måde som mig selv.

Efterfødsel - søvn - bækkenbund - flad mave - gravid - lotte arndal

New Mother
Som nybagt mor vil du opleve en masse nye og dejlige sider af livet. Men de fleste vil også opleve, at noget så skønt som at løfte, bære og pusle sin baby, faktisk er temmelig hårdt for ryg og skuldre.

Gravid - massage - lotte arndal

Mother-To-Be
At være gravid kan være belastende for visse områder af din krop. Hos Arndal ved vi lige præcis hvor og formålet med denne spapakke er at lindre og lette ryg, ben og lænd.

arndal love champagne deluxe wellness for to

Behag & Smag
Sammen med Bistro Royal, har vi udviklet en oplevelsespakke, hvor du og dit foretrukne selskab kan nyde en aften i to vidunderlige verdener.

Lotte_Arndal_0209_high

For Her

Send værtinden, veninden, kæresten eller hvorfor ikke dig selv direkte i spahimlen med denne altfavnende spapakke For Her.

Lotte_Arndal_0119_high

Spa & Brunch
Tag dit foretrukne selskab under armen og se frem til en salig dag med brunch og spa. Brunch serveres fra kl. 8 til 16. Spaen har åbnen fra 8 til 19.

Lotte_Arndal_0035_high

Time Out
Kom ned i gear i vores afslappende spaområde, inden din behandler henter dig og bringer dig endnu længere ned med 1 times Klassisk Massage efterfulgt af 1 times Wellness Facial i de lækreste produkter fra Caudalie.

Skærmbillede 2019-04-30 kl. 14.32.48

Arndal Afternoon Tea
Hos Arndal er vi gået sammen med Peter Beier om at lave skabe den helt perfekte eftermiddag til jer, som værdsætter wellness og velsmag lige højt. Vi er nemlig så heldige, at chokolademesterens cafébutik ligger kun fristende få skridt fra os.

sauna - spa - wellness - arndal - gavekort - winter retreat

Winter Retreat

Få tankerne væk fra kulden og den mørke vintertid. Varme er nemlig (i dén grad) i fokus i denne lille wellness-perle. Du starter således med 10-15 minutters alenetid i saunaen, hvor den velgørende varme er blevet beriget med en æterisk olie efter dit valg: afslappende, forfriskende, udrensende eller ”bare” skønt duftende.