Vores eftertragtede 12 uger lange trænings- og kostforløb til dig, der gerne vil i gang for alvor. Den gennemprøvede holdproces skaber fantastiske resultater for alle, der deltager – se bare de helt reelle før-og-efter fotos her. Ingen hokus pokus, men masser af motiveret sved på panden og nye vaner, der varer ved.

Vores mål er at vise dig, at det kan lade sig gøre at få den sunde og stærke krop, du drømmer om. Og at rejsen dertil er både sjov, let, berigende og lærerig. Derfor har vi udviklet Arndal Body Boot Camp til dig, der vil i gang for alvor. Forløbet er en virkningsfuld sammensmeltning af vores vifte af kompetencer inden for motions- og kostrådgivning, og er baseret på topmoderne, gennemprøvede teknikker og teorier.

Arndal Body Boot Camp er ikke nogen kvikløsning eller fiks smutvej. Den vil kræve din indsats i samtlige 12 uger. Du vil være ansvarlig for din egen udvikling, og vi vil insistere på din involvering og deltagelse hele vejen igennem. Men du vil aldrig være alene i din færden. Med dig har du både fællesskabet i deltagergruppen, og vores dygtigste folk vil konsekvent, årvågent og kærligt følge dig hele vejen ud og hele vejen hjem.

Vi tilbyder

 • Et absolut ufanatisk koncept, baseret på at opnå balance i både træning og kost, så din hverdag kan forløbe næsten uanfægtet imens
 • En professionel, holistisk tilgang til din sundhedstilstand. Vi tester og analyserer din krop ved starten, og følger dig nøje gennem din individuelt planlagte proces
 • Kompetent og veluddannet personale
 • 100% personlig vejledning baseret på individuelle test og analyser

Du vil opleve

 • En revolutionerende ny kropsbevidsthed
 • En trimmet, trænet krop, der nu antager de former, du drømmer om
 • Et ikke ubetydeligt vægttab
 • Væsentlig mere energi i dagligdagen
 • Flottere hud
 • Effekten af en overskuelig, men resultatskabende kostændring, som du efter forløbet nemt selv vil kunne fortsætte med
 • Fornøjelsen og motivationen ved at være en del af en lille gruppe med et fælles mål

Arndal Body Boot Camp vil være særlig effektiv for

 • Dig, som har trænet længe, men uden det ønskede resultat
 • Dig, som ikke selv har kunnet nå dit mål
 • Dig, som er nybegynder og ønsker kvalificeret trænings- og kostvejledning
 • Dig, som tror på, at din sundhed skal findes i balancen mellem sund kost og god motion

Arndal Body Boot Camp indeholder

3 x fysisk test

Tilbundsgående evaluering af din målsætning og din fysik. Herunder konditest, fedtprocent og stabilitet. Den fysiske test udføres i starten, midtvejs og sidst i forløbet, så du kan følge med i – og fryde dig over – resultaterne
VARIGHED:  Første gang 2 timer. Midtvejs- og sluttest 1 time.

’Nulstilling’

5-dages-fastekur med saunagus én gang om dagen for at nulstille systemet og optimere dit resultat. Under nulstillingen sætter vi fokus på fordybelse og åndedræt, som begge er vigtige faktorer for en succesfuld livsstilsændring.

2 x døgnrytmemålinger (fra ’24 Timer – et sundhedskoncept’)

Du får en døgnrytmemåling før din start på forløbet for at kortlægge din nuværende livsstil, samt en ny måling i slutningen af forløbet. Med to målinger sikrer vi os ikke blot at implementeringen af rådene bliver godt forankret i dig, men også at du har nemt ved at foretage de konkrete ændringer, da målingen tager udgangspunkt i dig – og kun dig.

Læs mere om 24 Timer her.

8 timers personlig træning

2 x personlig træning med Lotte Arndal og 6 x med anden kvalificeret træner.

En times fællestræning hver uge

Første fællestræning starter ugen efter din 5-dages-fastekur, som ligger i forløbets 3. uge, dvs. i alt 8 x fællestræning.

Personlig opfølgning og supervision over de 12 uger

Sideløbende med din indsats i centret vil du få personlig opfølgning og supervision via mail gennem hele forløbets varighed. Du får også et dagligt blogindlæg med input til din nye livsstil samt adgang til vores database med teori og relevant information. Endelig får du også en udførlig manual til dine døgnrytmemålinger, skrevet af Lotte Arndal og Peter Lund Madsen.

Tre foredrag af Lotte Arndal

Foredrag 1:
Hvad er Arndal Body Boot Camp? Jeg forklarer om opbygningen af Arndal Body Boot Camp konceptet og den teoretiske baggrund. Det inkluderer min filosofi og mit syn på krop, kost og forandring. Hvorfor gør vi, som vi gør? Og hvad kan du forvente af forløbet? Det er også her, du møder dit hold for første gang.
VARIGHED: 2 timer

Foredrag nr. 2:
Deltagerne sætter ord på deres proces indtil nu, og jeg går dybere ned i min teori om kost. Det vil sige, at jeg rent praktisk taler om, hvordan du kan implementere en sundere kost i din hverdag. Vi ser nærmere på teorien bag søvn og træning, så du får indsigt i de parametre, vi måler på. Og ikke mindst får du et motiverende indspark til, hvorfor du skal bruge tid på din krop og dermed tage ansvar for dig selv.
VARIGHED: 2 timer

Foredrag nr. 3:
I det sidste foredrag tager vi det hele lidt forfra. Vi opsummerer grundlaget og teorien bag de redskaber, du har fået. Det gør vi for at sikre os, at alle er på rette vej. Ofte sker der nemlig det, at mange på dette tidspunkt har fået en hel anden forståelse for missionen, end da de hørte mig forklare det første gang. Anden halvdel af foredraget handler om det psykiske aspekt af at spise. Dine vaner og din adfærd omkring mad. Mit oplæg og mine tanker lægger op til gruppediskussion, hvilket altid er super spændende, fordi deltagernes erkendelser på dette tidspunkt er gode. De har fået indsigt i, hvorfor de gør, som de gør. At høre på hinandens fortællinger er kolossalt givtigt for den enkelte. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du ønsker at bidrage med.
VARIGHED: 2 timer

Varighed: 12 uger
Pris: 22.900 kr.

NB: Prisen er eksklusiv medlemskab. Ønsker du at blive medlem og benytte vores spa- og træningsfaciliteter ad libitum under dit forløb, kan det ske til reduceret pris. Skriv til lotte@arndalspa.dk for nærmere information.

 

Vælg tillægspakke til din Body Boot Camp

Læs testimonials og se de mange flotte resultater

Læs mere om Body Boot Camp Level II