Vibeke Rosengren

Tabt 8 kg, reduceret fedtprocenten med 25,6 procent og taljemålet med 11 cm.

Vibeke_Rosengren

Det var i december, jeg kom til at se mig selv i et spejl fra gulv til loft, nøgen vel at mærke. .Hold da kæ… de fem kilo, jeg altid tager på i efteråret, var blevet til 10 kg. Jul og nytår var ikke engang ovre, så hvad mon det ville ende med i total!!

Så læste jeg en artikel om Lotte Arndal, blev helt tændt og googlede straks Lotte. Da jeg så fik læst lidt mere, tænkte jeg: Det vil jeg. På den anden side tænkte jeg, om det virkelig kunne være rigtigt, at jeg var nødt til at tilmelde mig en boot camp for at tabe mig.
 Jeg var meget i tvivl om, hvad jeg skulle. Syntes det var lidt en falliterklæring, at jeg ikke kunne styre min egen krop. Jeg mødtes med Lotte, og derefter var jeg ikke i tvivl. Det var det her, jeg skulle.
Jeg kunne næsten ikke vente med at komme i gang. Glædede mig til at gøre noget, der kun var for mig. Nu skulle jeg træne, i saunagus, svede, grine og møde nye mennesker, som på en eller anden led var i samme båd som mig. Jeg tænkte, det ville blive ren luksus.

Det har ikke kun været luksus, det har også været hårdt. De ski…2 min. intervaller, som man skal løbe, har været ved at slå mig ihjel op til flere gange. Fællestræningen, hvor man, især i starten, tænker, det er da løgn, så dårlig form jeg er i. Eller når sukkertrangen er kommet over en.

Mit mål var at tabe mig de 10 kilo, men ret hurtigt ændrede jeg målet til, at jeg ikke længere vil være afhængig af en slankekur hvert forår. Min vægt har i mange år svinget med 5 kg, men nu skal det være slut.

Jeg spiser efter Lottes 80/20 regel, så i hverdagene spiser jeg kun sundt, og i weekenden får jeg de usunde 20 % . Det har jeg gjort under hele forløbet. Jeg kunne nok godt havde tabt mig lidt hurtigere, men jeg var blevet enig med mig selv om, at dette skulle være min forandringskur til en bedre livsstil. Jeg træner fortsat fællestræning 1 gang om ugen hos Lotte, og jeg nyder i den grad, at komme væk hjemmefra, ind og svede og være sammen med nogle fantastiske mennesker. Jeg tror, jeg kommer til at være evighedsstuderende, for det booster virkelig mit selvværd og holder mig til ”ilden”