Ulla Gotthardsen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Ulla Gotthardsen”][vc_column_text]

Det har været et fantastisk forløb, og jeg har flyttet mig på så mange planer. Jeg er blevet meget mere positiv, udadvendt og fået meget større selvværd.

 

Arndal Boot Camp_ulla_ Gotthardsen

 

Balsam for krop og sjæl
Efter at være landet på begge ben efter en skilsmisse, fik jeg lyst til at gøre noget godt for mig selv både fysisk og mentalt, og jeg må sige, at bootcampen har været det bedste jeg har gjort for mig selv. Det har i den grad været en rejse, hvor jeg har genfundet mig selv.

Jeg havde i flere år været på diverse kure uden resultat. Og jeg kunne se, at venner og familie så lidt skeptisk på mig, og de troede nok heller ikke helt på, at jeg virkelig formåede at følge dem. For resultaterne udeblev, og min vægt blev ved med at snige sig opad.

Jeg har tidligere været slank og dyrket meget sport, men efter mine to børn og en meget travl hverdag, var sportslige aktiviteter en saga blot. Jeg vidste udmærket godt, hvad der skulle til i forhold til kosten – og Lotte viste mig, at den var helt gal med mit aktivitetsniveau.

Efter et par små justeringer i min kost, flyttede vægten sig lige pludselig. Mit aktivitetsniveau er nu betydelig højere, og jeg er blevet helt afhængig af at være aktiv i min dagligdag. Det er en fornøjelse igen at bruge og mærke min krop.

Jeg føler jeg mig igen stærk og fyldt med energi. Nu kan fremtiden bare komme an.

Det har været et fantastisk forløb, og jeg har flyttet mig på så mange planer. Jeg er blevet meget mere positiv, udadvendt og fået meget større selvværd.

Det har været et fantastisk forløb
Tusind tak til Lotte. Jeg kan virkelige mærke, at Lotte brænder for at hjælpe og motivere, så vi kan nå vores mål. Alle deltagere blev altid mødt med godt humør, stort energiniveau og engagement.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]