Trine Andrup

Kondition forbedret med 67%, fedtprocent reduceret med 24%, mit taljemål er 15 cm smallere og vægten viser ca. 10 kg mindre.

Trine Andrup

Mit mål var en sundere og stærkere krop – det fik jeg og meget mere til! Jeg har nu meget mere overskud, er blevet gladere for min krop og har fået en hel ny garderobe ?

Spring ud i det, du vil ikke fortryde det
Overvejer du at gøre noget godt for dig selv, kan jeg kun sige: Spring ud i det, du vil ikke fortryde det!

Arndal Body Boot Camp er et helt specielt forløb, som jeg ville ønske, at alle fik mulighed for at opleve.

Der er intet fysisk, der forhindre dig i at opnå de mål, du har sat dig
Jeg stod på venteliste i næsten 6 måneder. I den periode gjorde jeg, hvad jeg kunne for at forberede mig ud fra de råd og tips, jeg kunne få ud af min veninde, som havde været på Boot Camp’en tidligere (hvilket gav et vægttab på 10 kg).

Mit første møde med Lotte så jeg ikke frem til. Jeg var dog fast besluttet på at uanset, hvad hun sagde, og hvad hun ville bede mig om – både i forhold til træning, mad, søvn etc. – ville jeg bare gøre, som hun sagde og stole på, at hun viste, hvad der var bedst.

Mødet gik bedre end forventet ? ”Din mave sover, dit fundament (core) er ustabilt, og så er du i dårlig form!”

Det var lidt af en mundfuld at få smidt i hovedet, men straks efter tilføjede Lotte med et smil: ”Der er jo intet af dette, som du ikke kan gøre noget ved, og der er intet fysisk, der forhindre dig i at opnå de mål, du har sat dig.”

Det bedste jeg har gjort for mig selv
De næste 12 uger fløj af sted med personlig træning, faste, madplaner, ny søvnrytme og fællestræning. Pludselig var Boot Camp’en gennemført – og jeg har fået en ny krop og nye vaner.

Tænk, at jeg på så kort tid kunne nå så store resultater – det var det, jeg håbede på, men jeg var usikker på, at det kunne lykkes. Nu kan jeg sige, at det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Det har været både totalt grænseoverskridende, hårdt, sjovt og ikke mindst en fantastisk mental rejse.

Jeg er blevet klogere og Lottes enkle budskaber, kommer jeg til at leve efter resten af mit liv:

  •  Spis tre gange om dagen
  • Træn hårdt tre gange om ugen
  • Gå i seng inden kl. 23.00
  • Drik en masse vand ?
  • Fiskeolie er en naturlig del af ens morgenmad
  • Kropskontoen skal vise overskud
  • Intet er forbudt. Træffe et bevist valg om hvornår og hvor meget – og så sørg for at nyde det

Tak
Jeg vil gerne sige tak til Lotte, Thomas og resten af team Arndal for en oplevelse, der for altid har forandret mig. Det samme gælder naturligvis mine venner fra Boot Camp’en – vi har grinet, svedt og heppet på hinanden også de gange, hvor det var svært.

Jeg er en dedikeret Arndal fan og fortsætter hos Lotte – for nu er der nye mål, der skal nås.