Tina Langelund

Tabt 12,3 kg på de 12 uger. Fedtmassen reduceret med 32,1 %. Tabt 4,5 omkring armene, 8 cm på lårene og 16 cm om maven. I alt dog tabt 17,9 kg på 24 uger, siden opstart i Arndal.

Tina_Langelund

Som alle andre, der starter på Lottes Boot camp, havde jeg også en god grund. Mine grunde var mange – energiforladt, flæsket, umotiveret mm. Hvorfor det var havnet her, vil jeg ikke belemre jer med, men faktum var, at jeg ikke længere kunne “hive” mig selv op af “sofaen”. Men det kunne Lotte, og nu 12 uger efter boot campens start, kan jeg undre mig over, hvordan det var gået så galt. For sund mad smager jo virkelig godt, og træning føles skønt (i hvert fald bagefter).

Min “rejse” gennem boot campen, har været helt fantastisk. Energien er vendt tilbage, humøret er i top, og min krop er gået fra flæsket til fræk. Lottes råd har været mange og gennem de 12 uger er hendes grundregler gået fra at føles umulige, til i dag at være en naturlig del af hverdagen. Jeg elsker Lotte for ikke at være fanatisk, og jeg ved, at det, boot campen har lært mig, er ting jeg kan holde – ikke kun de næste par uger, men (forhåbentlig) resten af livet.