Thomas Vorgaard

Tabt 7,8 kg, reduceret fedtmassen med 35,2 procent og taljemålet med 9 cm. Gået fra ”Meget god” til ”Elite”.

Thomas_Vorgaard

Jeg var lige blevet far til mit første barn, nærmede mig fyrre år med alt for hastige skridt og havde i mange år haft en stolt kampvægt på lidt over 100 kilo. Så alt var godt, undtagen vægten, som jeg havde svært ved at få ned. Jeg har ellers altid dyrket masser af sport og tilmed spist relativt sundt. Men alligevel blev vægten stille og roligt ved med at stige.

Mit forløb hos Lotte har lært mig at genvinde kontrollen over min egen krop. Det betyder, at jeg i dag dyrker hård træning hver 2. dag og spiser rigtigt. Som en konge om morgenen, en prins til frokost og en tigger til aften. Ret enkelt faktisk. Og så har jeg skåret kraftigt ned på pasta, ris, brød og lignende kulhydrater.

Mit mål med boot campen var et varigt vægttab, mere energi og overskud og konkret at kunne løbe 5 km på under 22 minutter. Nu er der gået et halvt år siden jeg startede, og forløbet er for længst overstået. På starttidspunktet vejede jeg 103,6 kg. I dag vejer jeg 91,7 kg. Forleden løb jeg 5 km i bakket terræn på 21.40 minutter og min Coopertest til sluttesten trackede jeg 3170 m.

Så takket være Lotte, den gode stemning på Boot Camp holdet og ikke mindst min egen gode indsats, så har jeg nået mit mål, er stolt og tilfreds og har mod på meget meget mere!