Sys Bjerre

Jeg har fået dobbelt så meget energi, synger bedre og har tabt mig 8,3 kg, 11 cm i taljen og 8 cm om lårene.

sys-bjerre_arndal body boot camp_02

Arndal Body Boot Camp er ikke for de pivede! Ikke underligt at jeg havde status quos “you’re in the army now” på hjernen de første fire uger af forløbet. For det er sindssygt hårdt. Jeg ændrede min livsstil radikalt fra den ene dag til den anden.

Jeg var fast besluttet på at lykkes, og på at gøre noget rigtig godt for mig selv og min krop. Jeg har tabt 8,3 kg, 11 cm i taljen og 8 cm om lårene. Disse tal taler for sig selv. Men den måde, jeg virkelig kan mærke at det er lykkedes på, har ikke noget med vægt eller deller at gøre. Det er det indeni. Jeg har fået dobbelt så meget energi, jeg synger bedre, jeg er gladere, og jeg har lært ikke at køre mit blodsukker i sænk, selv på lange aftener på job. Det er en fantastisk lettelse, og jeg er lykkelig for mit nye liv.

Og det har ikke været kedeligt. Jeg har aldrig været i Arndal uden at grine! Lotte og holdet er ikke alene de mest kompetente i landet, de er også de sødeste og sjoveste mennesker at være sammen med.

Det kræver blod sved og tårer, grin og lidt champagne. Det bliver det hårdeste og det bedste, du nogensinde har gjort for dig selv. Når alt kommer til alt, er din krop det eneste sted, du er tvunget til at bo resten af dit liv. Du kan ligeså godt gøre den lidt mere komfortabel : )

Men brace yourself, you’re in the Arndal now.