Lenette Vintersborg

8 cm slankere i taljen, vejer 6 kg mindre og min fedtprocent er gået fra 31 til 24 (altså til normal).

Arndal Body Boot Camp Susanne A.

Jeg har en ønskeliste med uopnåelige ønsker: Fred i verden (umuligt), bootcamp hos Arndal (for dyrt), et ægte Fabergéæg (alt for dyrt) osv.

Da min mand synes, jeg havde nedgjort min form og figur i lang tid nok, lagde han en bootcamp hos Arndal under juletræet. Jeg startede på januar-holdet i 2015.

Det er jeg virkelig taknemmelig for!

Mine mål var ret præcise

En slankere talje, øget energi og lyst til at træne igen. Som Lotte nævnte: Du har utroligt meget fedt af så en lille kvinde at være…

Jeg har dyrket kampsport, svømning og styrketræning. Uden resultat

Jeg har tidligere trænet intensivt inden for kampsport og har derfor haft den opfattelse, at jeg var i generel god form. En knæskade med flere efterfølgende skader og deraf både en korsbåndsrekonstruktion og en meniskoperation havde imidlertid indtil nu stoppet mig i at befinde mig rigtig godt i en træningssituation. Læg dertil en fødsel.

Jeg har prøvet forskelligt, deriblandt styrketræning og svømning, men jeg fandt aldrig rigtig gejsten. Så da jeg mødte op i januar var mit håb for en ændret måde at træne på ikke specielt stort.

Der skulle dog kun det første program til, før jeg var solgt. Væk med kedelige programmer, der hurtigt bliver den samme trummerum og op igen med puls og sved, sved, sved. Jeg er vild med sammensætningen, og mine knæ har aldrig haft det bedre.

Jeg er blevet et nyt menneske

Jeg kunne meget hurtigt se resultater og sammenlagt med mine nye viden om træning, bevægelse i det daglige og kost, så er der ingen tvivl om, at jeg er et nyt menneske!

Jeg synes både at tallene og billederne taler for det. Alt i alt har jeg det meget bedre og ser derfor også bedre ud☺