Sasja Sørensen

Konditallet forbedret 48,8 % og taljen reduceret med 7 centimeter

Jeg havde selv trænet rigtig meget igennem mange år, og var en garvet styrkeløfter der var god til at presse mig selv når jeg var afsted i træningscenter 2-4 gange om ugen. Træning er en naturlig del af min hverdag og noget der giver mig meget kvalitet og livsglæde at få afsat tid til. 

Selvom jeg synes jeg var rimelig godt med på alt der handler om kost og træning, følte jeg dog stadig ikke jeg fik de resultater som jeg ønskede. Jeg havde brug for nye indspark og startede derfor på Individuel Boot Camp. 

Sikke en øjenåbner det har været at være i struktureret forløb hos Lotte. 

Jeg er ikke blot blevet udfordret fysisk med et træningsprogram der var fyldt af nye måder at bevæge mig på og udfordrede min fysik på nye måder. Jeg er også blevet udfordret på nogle af mine vaner og overbevisninger jeg havde fået gennem mange års indsats i træningscenteret og tilegnet læring om krop, kost og træning. 

Min første Cooper test viste hvor i dårlig konditionsform jeg egentlig var, og jeg havde gemt mig bag al min styrketræning til ikke at “bekymre” mig om konditionstræning. Jeg var jo i god form! Men man ikke skjule noget for Lotte, der kærligt og ærligt sagde at mit hjerte var jo også en muskel jeg blev nød til at begynde at træne. Så ind i mit program kom en masse hard-core intervaltræning og anderledes styrkeøvelser (for mig) der fik pulsen op mellem interval-set. Det var hårdt, men også sjovt at tilgå min træning fra et helt nyt perspektiv! 

Kosten var også en øjenåbner for mig, da det er gået op for mig hvor meget mindre mad der er den rigtige mængde for mig. Lotte har hjulpet mig med at blive bedre til at mærke efter om jeg virkelig har lyst eller er sulten, når jeg tager ud efter mere mad. Det er en svær ting jeg stadig øver mig på, men jeg er nu blevet skubbet i den rigtige retning og fået skabt mere mindfulness omkring mine spisevaner.

Der har ikke været restriktioner og noget der var forbudt. Det har været et opgør med vaner og automat-reaktioner.

Efter en uge med aktivitetssensor, gik det også op for mig hvor stille-siddende jeg er i løbet af en dag med job på kontor, på trods af træning 3 gange om ugen + 10.000 skridt af dagen. At få forståelse for hvor aktiv man skal være for at have en livsstil hvor der stadig er plads til kage i hverdagene og vin i weekenderne, men hvor man stadig kan lægge et solidt fundament for et langt og sundt liv, har været meget lærerigt. Jeg troede jeg var mere aktiv end de fleste, men endnu en gang fik jeg gjort op med noget vanetænkning og overbevisning. 

Efter et fuldt individuelt boot camp forløb hos Lotte kan jeg sige at jeg er kommet ud på den anden side klogere på min egen krop, hvad den kan og hvad den har brug for for at være i balance, så jeg kan leve det liv jeg ønsker og som er mest optimalt for mig. At jeg er kommet i markant bedre form og har tabt noget fedt på kroppen er blot en side-gevinst.